Våre tjenester

Kalkulator og penger

Regnskapsføring

Tripletex & PowerOffice er våre foretrukne skybaserte regnskapssystem, men vi har flere verktøy i vertøykassa. Vi kjører også regnskap over de nettbaserte systemene 24Seven Office/Fiken/Visma eAccounting, og sverger du til Visma Business har vi også lang erfaring her. Kort og godt - vi er fleksible og tilpasningsvillige i forhold til hva du som kunde ønsker av system. Det viktigste er at vi skal sikre en god kvalitet på regnskapet, en god og effektiv samhandling med våre kunder, til riktig pris. 

Vi kan være din totalleverandør av regnskapstjenester og utlønning – eller vi kan bistå med deler av dette arbeidet etter ditt ønske. Vår lange erfaring innen ulike bransjer med små og store selskaper, gir oss en god forståelse av hvordan vi best skal løse regnskapsoppgavene for din bedrift.

  Les mer

Kvinne som peker mot siden

Bedriftsrådgivning – din sparringspartner

Gjennom en tverrfaglig kompetanse og erfaring innen økonomi og juss ønsker vi å bidra til å skape merverdier for deg som kunde. Vi skal forstå din virksomhet og gjennom et langsiktig og nært samarbeid, skal vi kunne bidra med konkrete tiltak for å sikre verdiskapningen i din bedrift. Vi ønsker å være din sparringspartner ved den løpende driften og ved de mer strategiske valg for virksomheten, der vi tenker helhet og langsiktighet. Gjennom en personlig og tett oppfølging ønsker vi å bidra til å identifisere og styrke de kritiske suksessfaktorene for din bedrift og herav skape trygghet rundt dine valg.

  Les mer